Goedkope vloertegels 60 x 60 cm

Tegeloutlet Kroon heeft een groot assortiment goedkope vloertegels 60 x 60 cm. De meest verkochte vloertegels in Nederland zijn de vloertegels van 60 x 60 cm. Grote vierkante vloertegels geven een ruimtelijk effect, waardoor de ruimte waarin deze vloertegels liggen groter lijkt.

Verschillende opties voor uw goedkope vloertegels van 60 x 60 cm

De partijen worden door ons groot ingekocht, waardoor we voor de vloer in uw woonkamer of keuken altijd veel verschillende opties hebben liggen. Omdat wij onze goedkope vloertegels van 60 x 60 cm in grote partijen rechtstreeks bij de fabrieken inkopen, bieden wij vloertegels en benodigdheden aan tegen een zeer scherpe prijs en steeds van de beste kwaliteit.

Uitstekende bereikbaarheid vanuit heel Nederland

Tegeloutlet Kroon is zeer centraal gelegen in Nederland. Onze tegeloutlet is gevestigd in Meerkerk, tussen Gorinchem en Utrecht. Vanuit Dordrecht en Rotterdam is Meerkerk goed bereikbaar, maar ook vanuit bijvoorbeeld Almere en Amsterdam verwelkomen wij regelmatig klanten. Wij hopen u binnenkort ook te mogen verwelkomen in onze tegeloutlet. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht u de perfecte tegels gevonden hebben voor uw vloer, dan kunt u ze direct meenemen. Geniet dus snel van uw nieuwe vloer!

Bereik ons telefonisch

Naast dat u de mogelijkheid heeft om langs te gaan in de tegeloutlet, zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons gerust op 0183-354225. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder met vragen over onze goedkope vloertegels van 60 x 60 cm.