Vloertegels kopen

Bij Tegeloutlet Kroon treft u een enorm assortiment aan met goedkope vloertegels. Vloertegels van verschillende afmetingen die we netjes voor u gesorteerd hebben. Op de onderliggende pagina’s kunt u steeds per pagina kiezen uit de verschillende formaten vloertegels, zodat u direct de vloertegels vindt die u zoekt. Het kleine formaat vloertegels kan bijvoorbeeld prima gebruikt worden in kleine ruimten zoals de hal of het toilet. Daarnaast hebben we ook verschillende groot formaat vloertegels. Met deze grote vloertegels geeft u een rustig geheel aan de ruimte, omdat u weinig voegen heeft.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

Grote partijen goedkope vloertegels

Tegeloutlet Kroon koopt steeds per soort grote hoeveelheden in. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij voor uw woonkamer niet genoeg vloertegels zouden hebben. Wij zijn geen tegeloutlet met alleen maar restanten, zodat u net misgrijpt voor de juiste hoeveelheid. Natuurlijk komt het voor dat er van sommige soorten nog maar een beetje voorraad over is, precies genoeg voor bijvoorbeeld uw keuken. Maar het grootste deel van onze goedkope vloertegels is in enorme hoeveelheden aanwezig. Maakt u zich daar maar geen zorgen over, alleen over de keuze mag u zich zorgen maken, want die is enorm.

Neem direct contact met ons op

Kijk rustig rond op de verschillende pagina’s onder de kop vloertegels, zodat u een beeld krijgt van de verschillende formaten die wij op voorraad hebben in ons assortiment. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 0183-354225 en zijn u graag van dienst. Heeft u inmiddels een goed beeld van welke goedkope vloertegels u wilt gaan kopen? Kom dan uw tegelvloer uitzoeken in onze outlet en neem deze direct mee.

Onze vloertegels

Hieronder treft u alle vloertegels aan die ook op de onderliggende pagina’s getoond worden. Op deze onderliggende pagina’s zijn deze vloertegels gesorteerd per formaat, hieronder treft u alle vloertegels aan uit ons assortiment.

Meer beelden van vloertegels