Vloertegel goedkoop

Een vloertegel die goedkoop en een uitstekende kwaliteit heeft, vindt u in de restpartij in onze outlet. De producten in het assortiment worden door ons ingekocht vanuit verschillende fabrieken in onder andere Italië, Portugal en Spanje. Vaak betrekken wij grote restpartijen en overtollige voorraden. Doordat we groot inkopen is bij ons altijd alles op voorraad!

Alle vloertegels zijn goedkoop in onze outlet

Gaat uw woon-, slaap- of badkamer verbouwen? Dit kost u al genoeg en dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk besparen op de kosten van uw vloer. Bij de Tegeloutlet Kroon kan dit! Door de rechtstreekse inkoop en de grote hoeveelheden, hebben wij de mogelijkheid om een vloertegel uit de restpartij tegen een zeer lage prijs aan te bieden.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Een uitgebreid assortiment overzichtelijk gepresenteerd

Via de website heeft u al een idee van het assortiment dat we te bieden hebben. Maar in onze tegeloutlet krijgt u een nog beter beeld van de collectie. Het assortiment is gepresenteerd in stellingen met het juiste licht. Hier vindt u zeker een vloertegel uit de restpartij die goedkoop is en bij bijvoorbeeld uw badkamer of keuken past.

Alle benodigdheden voor uw nieuwe vloer

Naast vloer- en wandtegels vindt u ook alle benodigdheden die u nodig heeft om de tegels de bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan tegellijm, kit, voegmiddel en andere bouwstoffen. Wilt u een vloertegel die goedkoop is en van hoogwaardige kwaliteit is? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wilt u meer weten over een van de producten? Wilt u dat we uw vloertegels klaarleggen? Of heeft u andere vragen? Bel ons dan op 0183-354225.

Andere bekeken ook:

restpartij wandtegels | restpartij vloertegels | restpartij tegels