Restpartij wandtegels

Wilt u een restpartij wandtegels voor een scherpe prijs kopen? Kom dan langs bij Tegeloutlet Kroon! Wij hebben een ruime collectie wandtegels die allemaal worden verkocht voor een zeer lage prijs. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit van de producten.

De gewenste restpartij wandtegels zijn altijd op voorraad

De wandtegels uit de restpartij worden rechtstreeks en groot ingekocht. Hierdoor beschikken over een enorme voorraad, die opgeslagen staat in de tegeloutlet. Heeft u een groot aantal vierkante meter nodig? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u altijd het gewenste aantal krijgt dat u zoekt.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Neem uw tegels bij een bezoek direct mee

Heeft u de wandtegels uit de restpartij bekeken en iets gevonden dat bij uw interieur past? Dan neemt u de gewenste wandtegels uit de restpartij meteen mee! Geniet snel van uw nieuwe tegels voor uw badkamer of keuken.

Kom spontaan langs in de tegeloutlet

De deur staat altijd voor u open! Dit betekent dat het niet nodig is om een afspraak te maken. U kunt altijd even binnenlopen bij onze tegeloutlet in Meerkerk om de vloertegels of wandtegels te bekijken. Wilt u eerst wat meer informatie of heeft u andere vragen? Wij staan u ook graag te woord op 0183-354225.

Andere bekeken ook:

restpartij vloertegels | restpartij tegels | goedkope tegels