Restpartij vloertegels

Met restpartij vloertegels uit onze outlet profiteert u van vele voordelen. Alle tegels worden groot en rechtstreeks ingekocht vanuit grote fabrieken uit diverse landen, zoals Spanje, Italië en Portugal. De producten komen uit enorme restpartijen of overtollige voorraden. Doordat de producten groot worden ingekocht, verkopen wij ze voor een lage prijs. Maar wij waarborgen de kwaliteit van de tegels. Bij ons vindt u dus de beste tegels voor een scherpe prijs!
Bezoek onze tegeloutlet!

Een gigantische voorraad restpartij vloertegels

Door de rechtstreekse inkoop, beschikken wij over een gigantische voorraad. In de voorraad vindt u vloertegels van diverse formaten, zoals 60 x 60 cm of 45 x 45 cm. De vloertegels met afmetingen zijn netjes gesorteerd in de outlet.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Krijg een duidelijk overzicht van het assortiment

Alle producten zijn opgeslagen in de tegeloutlet en gepresenteerd in overzichtelijke stellingen met de juiste verlichting. Zo heeft u een duidelijk overzicht van het assortiment. U ziet in een oogopslag de tegels die bij uw interieur passen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan neemt u uw tegels direct mee, geen last van lange levertijden dus!

Bezoek onze tegeloutlet

Wilt u een idee krijgen van de hoeveelheid soorten en maten restpartij vloertegels we aanbieden? Bezoek dan onze tegeloutlet. Deze is centraal gevestigd in Meerkerk. Wij zijn zes dagen per week geopend en u bent altijd welkom. Het is niet nodig om een afspraak te maken, loop gewoon bij ons binnen. Wilt u meer weten over de restpartij vloertegels of heeft u andere vragen? Bereik ons telefonisch via 0183-354225.

Andere bekeken ook:

restpartij tegels | goedkope tegels | budget tegels