Restpartij tegels

In onze tegeloutlet verkopen we restpartij tegels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij beschikken over een enorme collectie vloertegels en wandtegels, die netjes zijn gepresenteerd in stellingen. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige vloer of wand. Naast restpartij tegels vindt u ook alle benodigde bouwstoffen zoals tegellijm in onze outlet.
Bezoek onze tegeloutlet!

Restpartij tegels uit fabrieken in verschillende landen

Wij benaderen overtollige voorraden en grote restpartijen van grote fabrikanten in verschillende landen. Zo komen onze producten rechtstreeks uit fabrieken in met name Portugal, Spanje en Italië. Hierdoor verzorgen we een gigantische voorraad die continu wordt aangevuld.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Tegels voor een lage prijs

Omdat de tegels uit een restpartij komen, kopen we deze rechtstreeks en groot in. Hierdoor bieden we alle tegels voor een zeer lage prijs aan. Keuze uit veel verschillende tegels tegen een scherpe prijs, wie wilt dat nou niet? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze tegeloutlet om de producten met eigen ogen te bekijken.

Kies uit het overzichtelijke assortiment

Alle producten zijn op een overzichtelijke manier in onze tegeloutlet geplaatst. U vindt de vloertegels en wandtegels in heldere opstellingen, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van het assortiment. Zo vindt u snel en eenvoudig wat u zoekt.

Geef uw wensen door

Bent u op zoek naar een bepaald soort wandtegel? Wenst u een unieke kleur of een bijzonder formaat vloertegel? Wij helpen u graag! Geef uw wensen door en neem contact met ons op via 0183-354225. Wij zorgen ervoor dat onze restpartij de tegels van uw wensen heeft.

Andere bekeken ook:

goedkope tegels | budget tegels | goedkope betonlook tegels