Onze tegeloutlet

Tegeloutlet Kroon heeft een enorme voorraad vloertegels en wandtegels. Wij betrekken grote restpartijen en overtollige voorraden rechtstreeks vanaf de verschillende fabrieken in met name Italië, Portugal en Spanje. Door deze rechtstreekse en grote inkoop kunnen wij u de tegels tegen zeer lage prijzen aanbieden. Ondanks deze goedkope tegels waarborgen wij wel onze kwaliteit. Wij verkopen in onze tegeloutlet namelijk alleen tegels van de beste kwaliteit. Wij zijn dus geen ‘dumpstore’ met derde keus materialen en meestal nét te weinig vierkante meters. Kom langs en laat u overtuigen van onze keus aan tegels en onze scherpe prijzen.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
ruime voorraadhal van tegeloutlet de kroon 17ruime voorraadhal van tegeloutlet de kroon 6ruime voorraadhal van tegeloutlet de kroon 7

Tegels direct uit voorraad leverbaar

Al onze vloertegels en wandtegels in onze tegeloutlet zijn direct uit voorraad leverbaar. Duizenden meters voorraad tegels treft u bij ons aan. Wilt u snel aan de slag? Geen probleem, u kunt bij ons de tegels gelijk meenemen. Bij ons geen levertijd op tegels! Ook de overige producten zoals tegellijm en voegsel hebben wij gewoon op voorraad staan. Kom vrijblijvend eens langs op onze vele producten te bekijken. We hebben onze voorraad overzichtelijk uitgestald. De tegels laten wij in stellingen zien, voorzien van speciale dag verlichting, waardoor de tegels een zo goed mogelijk beeld geven van de situatie bij u thuis. Graag tot ziens in onze tegeloutlet!

Om u een beeld te geven van onze tegeloutlet vindt u hieronder een aantal foto’s: