Exclusieve tegelshowroom

Tegeloutlet Kroon is eigenlijk een klein zusje van een exclusieve vloeren- en tegelshowroom: KROON Vloeren in Steen. Deze tegelshowroom is gewoon gevestigd in hetzelfde pand als de tegeloutlet. Dus mocht u niet slagen in de tegeloutlet dan stap u gewoon binnen in onze tegelshowroom. In onze tegelshowroom treft u maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen tegels en keramische vloertegels aan. Ook vindt u in onze tegelshowroom een uitgebreide collectie wandtegels. We hebben veel verschillende en unieke vloertegels en wandtegels in ons assortiment. Zo’n uniek aanbod tegels treft u onder één dak in een tegelshowroom in de regio nergens aan.

Vloeren aan uw voeten

In de tegelshowroom van KROON Vloeren in Steen treft u de meeste vloertegels aan op de plaats waar ze horen: gewoon op de vloer. Een tegel is tenslotte toch altijd nog het beste te beoordelen op de vloer. Kleur en structuur komen het meeste tot zijn recht als u de tegels liggend ziet, gevoegd en wel. Naast onze grote hoeveelheid vloervelden ‘ontkomen’ we ook niet aan tegelkasten. We hebben verschillende tegelkasten staan met ook daarin weer honderden soorten vloertegels en wandtegels. Maar zoals gezegd: het grootste deel van ons assortiment tegels ligt ‘gewoon’ op de vloer.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar

Kom vrijblijvend langs in onze tegelshowroom

Voor het bezoeken van onze tegelshowroom geldt hetzelfde als voor onze tegeloutlet: u kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak. Wel zo handig, u kunt tenslotte zelf bepalen wanneer u langs komt binnen de ruime openingstijden van onze showroom. Onze tegelshowroom is zes dagen per week geopend. Mocht u een afspraak wel op prijs stellen dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Alleen op de veelal drukke zaterdagen plannen wij geen afspraken in, u kunt dan gewoon vrijblijvend binnenlopen, er is dan altijd wel een verkoopadviseur beschikbaar om u te helpen. Graag tot binnenkort in onze exclusieve tegelshowroom, we zijn u graag van dienst! Kijk voor meer informatie op de website van KROON Vloeren in Steen, daar treft u uitgebreide informatie aan over onze showroom en onze producten:

www.kroonvloereninsteen.nl

Om u een beeld te geven van onze tegelshowroom vindt u hieronder een aantal foto’s: