Goedkope tegels

Goedkope tegels van uitstekende kwaliteit koopt u bij Tegeloutlet Kroon. In ons assortiment vindt u producten van grote restpartijen en overtollige voorraden. Deze komen rechtstreeks uit fabrieken uit Italië, Portugal en Spanje. Dit is dan ook de reden dat wij al onze tegels tegen zeer lage prijzen aanbieden.
Bezoek onze tegeloutlet!

Kies goedkope tegels die passen bij uw interieur

Van vloertegels met een houtlook tot glanzende witte wandtegels. U vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van onze tegeloutlet. De tegels zijn geplaatst in overzichtelijke stellingen waardoor u een goed beeld krijgt van het aanbod. Zo kiest u eenvoudig een van de goedkope tegels die het best bij uw interieur passen.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Neem uw tegels direct mee of laat ze bezorgen

Als u bij ons goedkope tegels aanschaft, profiteert u van het voordeel dat u uw aankoop direct meeneemt. Geen lange levertijden en meteen genieten van uw nieuwe vloer of wand, dat is pas service! Wij bieden ook de mogelijkheid om uw tegels te laten bezorgen bij u thuis. Laat het ons weten en wij zorgen dat uw tegels op de gewenste dag bij u afgeleverd worden.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

Wilt u goedkope tegels uit onze outlet kopen? Laat het ons weten door te bellen naar 0183-354225. Zo kunnen wij de tegels voor u achterhouden en klaarleggen op de dag dat u deze op komt halen.

Andere bekeken ook:

budget tegels | goedkope betonlook tegels | badkamer tegel outlet