Goedkope betonlook tegels

Voor goedkope betonlook tegels gaat u naar onze tegeloutlet in Meerkerk. Hier vindt u vloer- en wandtegels van uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs. U vindt bij ons altijd een grote voorraad, waardoor de gewenste tegels altijd voor u beschikbaar zijn. Kom eens langs in de outlet en kies de betonlook tegels die bij uw interieur passen.
Bezoek onze tegeloutlet!

Vele voordelen als u goedkope betonlook tegels koopt

Betonlook tegels op uw vloer of wand zijn zeer hygiënisch. Het neemt namelijk geen stof op en tegels zijn ook nog eens zeer eenvoudig te onderhouden. Met onze goedkope betonlook tegels bespaart u niet alleen in de portemonnee, de tegels gaan jarenlang lang mee. De rest van uw leven hoeft u dus niets meer uit te geven aan een nieuwe vloer.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Kies uit een ruime collectie vloer- en wandtegels

U kiest bij ons uit een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels in betonlook. We hebben tegels met verschillende maten en uitstralingen. U bent van harte welkom in onze outlet waar we alle tegels in overzichtelijke stellingen hebben geplaatst. Zo krijgt u een helder beeld van het aangeboden assortiment.

Direct meenemen of bezorgen

Wij beschikken over een grote voorraad. Als u bij ons langskomt en een keuze heeft gemaakt, kunt u altijd uw aankoop direct meenemen. Wilt u uw goedkope betonlook tegels liever laten bezorgen? Geen probleem! Wij regelen het vervoer en de opslag van uw tegels, wanneer dit gewenst is. Heeft u interesse in een van de producten? Wij zien u graag verschijnen in onze tegeloutlet om de tegels te bekijken. Als u al een keuze heeft gemaakt, belt u ons op 0183-354225. Wij leggen de tegels dan voor u klaar.

Andere bekeken ook:

badkamer tegel outlet | vloertegel goedkoop | restpartij wandtegels