Badkamer tegel outlet

Voor de wand van uw badkamer wilt u een nieuwe tegel uitzoeken, daarvoor gaat u naar onze outlet in Meerkerk. Hier vindt u zowel wand- als vloertegels voor een scherpe prijs. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Komt u bij ons langs? Dan neemt u uw aankoop meteen mee! Ook overige producten, zoals voegsel en tegellijm, zijn bij ons altijd op voorraad.
Bezoek onze tegeloutlet!

Voor uw badkamer kiest u voor een tegel uit onze outlet

Het uitgebreide assortiment tegels zorgt ervoor dat u in onze outlet altijd de tegels vindt die passen bij uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een glanzende beige tegel voor de wand van uw badkamer of ga voor een zwart-witte vloertegel uit de outlet. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vraag het een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder.

  • Scherpe prijzen
  • Enorm assortiment
  • Gigantische voorraad
  • Alles direct leverbaar
vloertegels - 30x30cm - type d22 zwart-witvloertegels - 45x45cm - type e06vloertegels - 60x30cm - type b02

 

Tegels van de beste kwaliteit

In een outlet wilt u natuurlijk goedkope badkamertegels aanschaffen, maar wel van uitstekende kwaliteit. Ondanks dat we tegels aanbieden voor een scherpe prijs, waarborgen wij altijd de kwaliteit. In onze outlet weet u dus zeker dat de tegels voor uw badkamer jarenlang meegaan, of dit nu vloer- of wandtegels zijn.

Vloer- en wandtegels in verschillende maten

U vindt badkamertegels in onze outlet in veel verschillende maten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een vloertegel van 30 x 30 cm of een wandtegel van 30 x 60 cm. Alle beschikbare maten vindt u eenvoudig online. Bekijk welke maat tegels het best bij uw badkamer past. Twijfelt u nog? Dan voorzien wij u graag van advies.

Kom voor uw badkamertegels langs in de outlet

De overzichtelijke stellingen in onze outlet zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van het assortiment. De tegels zijn zo uitstekend verlicht, zodat de uitstraling van een tegel goed tot zijn recht komt. Heeft u vragen over ons assortiment? Of wilt u meer informatie over de badkamertegels in onze outlet? Bel dan naar 0183-354225.

Andere bekeken ook:

vloertegel goedkoop | restpartij wandtegels | restpartij vloertegels